Остарин | Ostarine MK2866, какво е това?

Остарин | Ostarine (MK-2866), е SARM (селективен андрогенен рецепторен модулaтор ), създаден за да стимулира растежът на мускулните влакна с цел третиране на мускулното изхабяване. В по-късен етап на неговата разработка може да бъде разработен като заместител на тестостероновата терапия, за да се предотврати атрофирането на мускулните влакна причинено от напреднала възраст или болестно състояние.Този тип SARM може не само да запази телесната маса, но и да я увеличи.

1) Остарин | Ostarine МК 2866 предимства:

 • Постепенно увеличаване на мускулната маса
 • Повече сила
 • Повече издръжливост
 • Заздравяване на травми
 • Анаболен ефект без странични действия

ТОП ПОЛЗИ ОТ ТОЗИ SARM

  • Бързо покачване на мускулна маса

  • Увеличава силата

  • Заздравява ставите

  • Укрепва костите

Остарин (МК2866), как работи

Ostarine се свързва с андрогенния рецептор (AR) и показва остео (кост) и мио (мускулна) селективна анаболна активност. Връзката и стимулирането усилват протеиновия синтез и допринасят за по бързо изграждане на мускулна маса.

Остарин причинява мускулен растеж точно като стероидите, но няма да доведе до негативни странични ефекти, които често се срещат при анаболните стероиди и прохормони, като смаляване на тестисите, спиране на собствената продукция на тестостерон, оголемяване на простатата (което увеличава шанса за Рак) и гинекомастия, акне и много други.

Ostarine MK-2866 използва напълно анаболните си ефекти върху мускулната тъкан, така че не само има потенциал за лечение на мускулни заболявания, но и има голям потенциал за изграждане на мускули за спортисти, културисти и фитнес фенове. Той също така e важен компонент във възстановяване от сериозна операция или травма, като драстично намаля времето за възтановяване.

Остарин MK-2866 е претърпял 8 научни теста от GTx с около 600 субекта плюс 3 проучвания за ефективност. Едно 4 месечно медицинско проучване от Фаза IIб, включващо 159 пациенти, Ostarine показва 100% успешно покачване на мускулна маса в сравнение с плацебо, също така и успех във вторичната цел – повишаване на мускулната сила.

По отношение на културизма, потребителите на Ostarine са доказали, че може да спомогне за подобряване на нивата на чиста мускулна маса и сила.

1) Остарин | Ostarine mk2866 за мускулна маса

Най-добър е, когато се използва за получаване на чиста мускулна маса, тъй като е SARM който проявява силен анаболен ефект. Предложената доза е 20-50 mg за 6 до 12 седмици. Терапия за след цикъл не е необходима. Увеличение до 3-5 кг мускулна маса е нормално за този период от време(при положение че се приема от някои още недостигнал генетичния си потенциал) .

Можеш да приемаш Ostarine до 50 мг в продължение на 8 седмици, като дозировката зависи от килограмите мускулна маса които вече имаш, в повечето случеи до 30мг е напълно достатъчно. При 50мг може да има леко подтискане на собствената ти продукция на тестостерон, защото ефектите на Остарин силно наподобяват тези на тестостерон, би следвало организмът да забави собствената ти продукция тъй като отчита покачване.

*Твоята диета трябва да съдържа 30% източници на протеини, за да се постигне най-добрият резултат от Остарин.

2) Остарин за чистене на мазнини

MK-2866 може да помогне за изчистване, като същевременно запазва мускулните печалби при намаляване на калорийте. Най-добра дозировка за това е 20-25 мг в продължение на 6-12 седмици.

3) Остарин | Ostarine mk-2866 за предотвратяване на травми

MK-2866 има анаболни ефекти върху костната и скелетната мускулна тъкан, което означава, че може да се използва в бъдеще за различни цели като остеопороза и болести, които намаляват костната плътност. Така че, той има голяма полза като съединение за възстановяване на наранявания, по-специално увреждания на костите и сухожилията.

Предложената доза е 12,5-25 mg на ден, макс 50мг, повече от това не дава по-добри резултати.

4) Остарин | Ostarine нежелани реакции

Остарин е един от най-безопастните САРМс на пазара, той е подходящ за начинаещи, защото няма странични ефекти които може да се очакват от стероидите. Остарин не причинява подтискане на тестостеронът освен ако не се използват дози по високи от 50мг. Това също така прави продукта перфектен за употреба в терапията ти след стероиден цикъл (в малки дози 10-20мг), тъй като няма да повслияе на тестостеронът ти и ще ти помогне да запазиш максимално много мускулна маса, докато успееш да въстановиш собственото си тестостероново производство (което е било подтиснато от стероидният цикъл).

5) Остарин | Ostarine mk 2866 дозировка

Остарин (МК2866) Заключение

Ostarine е най-подходящият САРМ за начинаещи, той няма никакви странични ефекти при 99% от потребителите и в същото време дава резултати стигащи до 3кг мускулна маса само за месец.

Този САРМ се съчета с почти всичко, най-често бива използван в комбинация с Лигандрол и Ибутаморен с цел покачване на огромни количества мускулна маса (6-8кг за 10-12 седмици).

Бихме пропоръчали на всеки интерисуващ се от САРМс да изпробва Остарин.

Источници на информация: