Лигандрол | Ligandrol LGD-4033 България

Е, вече знаете, че стероидите могат да дадат огромни резултати, и това е доста важно особено за атлети на професионално ниво. Но стероидите имат толкова много странични ефекти, че в много от случеите надвишават ползите от тях. Поради тази причина много бодибилдъри се обръщат към SARMS (селективни модулатори на андрогенните рецептори), за постигна оптимални резултати без лошите странични ефекти. Лигандрол LGD-4033 е много мощен SARM, който може да ти помогне да достигнете пълния си потенциал. Нека да научим повече за този нестероиден продукт.

ТОП ПОЛЗИ ОТ ТОЗИ SARM

  • Увеличава нивата на сила

  • Бързо покачване на мускулна маса

  • Заздравява мускулни и костни травми
  • бЕЗ нежеланите странични ефекти, КАКТО ПРИ стероидиТЕ

Лигандрол | Ligandrol LGD-4033 за какво се използва?

Ligandrol LGD-4033 е един от по-новите SARMS, на пазара. Това е нестероиден перорален SARM, който се свързва с AR(андрогенните рецептори), което води до резултати близки до тези на стероидите минус станичните им ефекти. Това е най-близкият SARM, който може да бъде приравнен към анаболен от гледна точка на силата. LGD-4033 е най-силният от всички SARMS по отношение на размера на мускулна маса, който можеш да постигнеш с него.

Лигандрол е в групата андрогенни рецепторни (AR) лиганди, които са селективни за тъканите, оригиналното им предназначение е било да лекуват загуба на мускули, свързано с остри и хронични заболявания. Предполага се, че LGD-4033 ще донесе много по-добри здравословни ползи от тестостерона с по-висока безопасност и приемливост от страна на пациентите поради тъканно-селективния механизъм на действие и неговата орална форма на приложение.

Лигандрол | Ligandrol LGD4033 как работи

Лигандрол LGD-4033 работи чрез селективно свързване на андрогенните рецептори. Той показва анаболна активност в костите и мускулите, вместо да навреди на простатата и мастните жлези, което обикновено се случва при използване на стероиди. LGD-4033 завърши скорошно проучване, на първата си фаза от изследвания .Целта е била да се докаже, че използването на LGD-4033 е безвредно и подходяща за стомаха с доза, която не надхвърля 22 мг на ден, проучването завършва успешно, като доказва, че доза от 22 мг е поносима.

Клиничните тестове показват също, че LGD-4033 има следните ползи, когато се взема последователно:

 • Увеличаване на нивата на сила
 • Покачва чиста мускулна маса
 • Намаля телесните мазнини
 • Има лечебни свойства които помагат за възтановяване на тялото след физически травми
 • Не причинява нежелани странични ефекти, като прохормоните и анаболните стероиди

Лигандрол LGD-4033 начин на употреба

Въз основа на последните изследвания и експерименти, LGD-4033 може да подобри чистата мускулна маса и да намали телесните мазнини. Също така, може да повиши силата и да помогне за заздравяването на физически травми. По този начин не е изненадващо, че спортистите и бодибилдърите използват Лигандрол LGD-4033, за да им помогне да бъдат в най-добрата си форма.

1) Лигандрол | Ligandrol За мусколна маса

Предложената доза е 5-15 мг дневно в продължение на 6-8 седмици. Богата на протеини диета също е необходима, както и по-висок прием на калорий, ако имате намерение да увеличите до 4-5 килограма мускулна маса или повече.

2) Лигандрол | Ligandrol За орелефяване

Използвайте Ligandrol LGD-4033 в тройна комбинация със GW-501516 и S-4, за да го направиш по-ефективен, когато се стремиш да постигнеш по-голяма мускулна маса, докато премахваш мазнини. Предложената доза е 5 mg на ден в продължение на 8 седмици (когато LGD е използван в тази комбинация).

3) Лигандрол | Ligandrol Дозировка

Кратко и лесно описание на правилната дозировка при, приемане на Лигандрол с различна цел, базирано на опитите и споделените резултати от стари потребители, които успешно са постигнали целите си със този силен САРМ.

Лигандрол | Ligandrol странични ефекти

Той е нетоксичен и страничните ефекти са много минимални. LGD няма да повлияе на твоят черен дроб, но се препоръчва терапия за възтановяване след дълга употреба на LGD-4033 от 8 до 12 седмици. Потискането на производството на собственият ти тестостерон е по-високо от другите SARMS (но по-ниско от стероидите), поради което е във твой интерес да направиш кратка терапия на възтановяване след дълъг цикъл с лигандрол (но, не е задължително). При по дълъг прием на Лигандрол е желателен приемът на Фолиева киселина, Цинк и витамин Е поне 6 седмици след цикъл.

Лигандрол | Ligandrol заключение

Лигандрол е наистина най-силният САРМ за много бързо трупане на килограми. Това го прави перфектен за стартов САРМ, с който можеш да започнеш първите 6 до 8 седмици и след това веднага да спреш или да го замениш с друг като Остарин. Комбинацията на Лигандрол с Ибутаморен, многократно засилва ефектът му.

Лигандрол не е САРМ който бихме съветали да използваш за дълъг период от време, защото след 8мата седмица определено е възможно да има подтискане на собствените ти нива тестостерон. Това може да се получи защото Лигандрол симулира хормоналното действие на стероиди като тестостеронът, но го прави толкова добре, че може да обърка самият организъм и следователно производството да бъде подтиснато.

Разбира се тези ефекти не са перманенти, нито трябва да се прави терапия след цикъл. Наш личен съвет към теб би бил да закупиш, фолиева киселина, витамин Е и Цинк (обща цена не повече от 14 лева, аптека) които да приемаш по време на и след цикълът си. Така ще си сигорен, че няма да имаш никакво подтискане а точно обратното, тази комбинация от витамини и минерали ще стимулира собственото ти производство на тестостерон с до 44%.