Кардарин | Cardarine GW501516

Кардарин известен още като Endurobol е в разработка от 1990 и за сега е един от най-търсените САРМс заради способността си да изгаря излишната мастна тъкан, да подобри възстановяването и драстично да увеличи издръжливостта на мускулите до 150% като ги снабдява с двойно по високи нива кислород. Без никакви вредни странични ефекти, открити през последните 20 години, не е чудно, че Cardarine се превърна в легенда в света на спорта и атлетиката.

ТОП ПОЛЗИ ОТ ТОЗИ SARM

  • Действа Незабавно (след пурвите 30-40 минути)

  • Нечовешка издръжливост

  • Изгаряне на мазнините (особено около корема и ханша)

  • Намаляне на лошият холестерол

Кардарин  се използва от елитните спортисти, главно за подобряване на издръжливостта, тъй като действието му се усеща още през първите 40 минути след прием.Дава ви огромни нива на енергия, подобрявайки издръжловостта и ефективността на мускулите със 150%. Това означава, че ще направиш тренировката си по-кратка но по-интензивна или пък по-дълга, без да чувстваш умора.Намалява времето за възстановяване – което означава, че ако желаеш можеш да тренираш всеки ден, докато приемаш GW501516. Cardarin ще стопи бързо мазнините, без да засяга мускулната маса.

 • Осигурява покачване на енергийните нива до 150% без да бъде стимулант
 • Универсален – може да се комбинира с почти всичко.
 • Може да се използва при горене на мазнините или покачване на мускули, ще ускори резултатите ви и в 2-та случая
 • Не са съобщавани странични ефекти, чернодробна токсичност или подтискане на тестостеронът.
 • Няма нужда и от терапия след цикъл.

Кардарин | Cardarine, края на затлъстяването?

Способността на Cardarine GW501516 да избави от нежелана мастна тъкан е станала почти легендарна. Подобно на растежния хормон, Endurobol генерира проинфламаторни маркери в мастната тъкан и намалява активността на гените, участващи в липогенезата. Това означава, че тялото ти ще може да блокира образуването на вериги от мастни киселини и съхраняването им като мазнини.

Проучване от научни доклади, публикувани през 2015 г., заявява, че Endurobol действа върху PPAR бета-клетки, карайки тялото да използва само и единствено собствените си мазнини като източник на енергия. Активирането на тези отделни гени в тялото има потенциал за изгаряне на телесните мазнини с такава тревожна скорост, че някои хора гледат на Кардарин като на „решение на затлъстяването“.

Няма абсолютно никакви нежелани странични ефекти, открити през последните 20 години на изследване, и  изключително рядко се е наблюдавала загуба на мускули по време на изследването.

Кардарин | Cardarine GW501516 как работи

Endurobol стимулира приема на глюкоза и тъканта на скелетната мускулатура. Той изгаря мазнините чрез стимулиране на окисляването на мастни киселини. Предлага се като потенциално лечение на затлъстяването поради способността му бързо да стопи мазнини. Също така, Кардарин увеличава HDL със средно 79% (добър холестерол) и намалява LDL (лош холестерол) в текущите фаза II проучвания.

Това го прави перфектен за прим, по време на стероиден цикъл, защото премахва всички странични ефекти от натрупването на лошият холестерол.

1) Кардарин | Cardarine GW501516 нежеланите ефекти  

Да не казвам, че няма такива, но през последните 20 години не са наблюдавани странични ефекти от всеки, който го изучава,  Endurobol е бил тестван при здрави индивиди, при симулирани навици за „реалният живот“ (като пиене на алкохол, стимулиращи наркотици и употреба на тютюневи изделия). Не е сигурно дали има последици, но не е публикувано изследване, което да посочва друго.

Това прави Кардарин използваем за дълги периоди от време. В някои проучвания има дори признаци, показващи обръщане на диабета, затлъстяване, дислипидемия и много други заболявания.

2) Кардарин | Cardarine и увреждане на черния дроб

За разлика от популярното твърдение, GW501516 не предизвиква увреждане на чернодробните клетки. Известно е, че влияе здравословно на чернодробната функция и стимулира по-бързо заздравяване на кожата и мускулната тъкан.

3) Кардарин | Cardarine GW 501516 в комбинация с други SARMs

Това, което прави Cardarine отличителен е, че може да се използва за почти всичко, изчистване на мазнините, покачване на мускулна маса или терапия след цикъл.

Най-честият начин за използване на Cardarine е в троен стак, включващ LGD 4033 или MK 2866 + S4 (Ardarine). Така се възползваш от всичко, издръжливост, горене на мазнини и увеличаване на мускулната маса.

4) Кардарин | Cardarine GW 501516 Дозировка

Кардарин | Cardarine зАКЛЮЧЕНИЕ

Кардарин стимулира гени в Андрогенните рецептори отговорни за използването на мастната тъкан като енергия. По този начин тялото превключва към мазнини, като главен източник на енергия, което допринася за ускореното им изгаряне. Другата уникална функция при Кардарина е, че усилва притока на кислород и кръвообращението към мускули и тъкани с 150 до 175%, това ти позволява да използваш мускулите си по оптимално ( да правиш повече повторения или кардио без да се измаряш). Също така засиленото кръвообращение ще спомогне за изгарянето на труднодостъпните мазнини, които спомена около корема, защото принципно до тях не достига достатъчно кръв, с други думи тялото ти вече активно ще може да използва и тях като източник на енергия.
Ако желаеш още по-добър ефект за топене на мазнини, Андарин е най-добрата комбинация с Кардарин, защото докато Карадарин стимулира тялото да използва мазнините като главен източник на енергия, Андарин може да сведе до минимум “липопротеин липаза“  – ензим който причинява натрупване на мазнините. Това автоматично означава, че с Андарин мазнините ще ти се лепят доста трудно. Освен това има и 33% от силата на тестостеронът, което означава, че ще можеш и да качваш чиста мускулна маса.