Ибутаморен | Ibutamoren MK677 | какво е това

Ибутаморен е стимулатор на растежният хормон, a това е главната причина Силвестар да има такова тяло на 70 години! Нивата на разтежният му хормон са много високи, което му позволява по бързо възтановяване и също така помага на тялото му да изгради нови клетки, което обръща процеса на стареене. Ибутаморен увеличава нивата на човешкият растежен хормон триктано и има голям потенциал да ти помогне да постигнеш подобен резултат. Ibutamoren Mesylate е вещество, което е свързано с повече дискусии на онлайн форуми, отколкото реални клинични изследвания. Изследването досега обаче подкрепя няколко ползи от Ибутаморен, свързани с неговата способност да повишава нивата на растежния хормон и IGF-1.  Ибутаморен често се дискутира в онлайн форуми заради анаболните си свойства върху мускулите. Предлага се като органично средство за силно увеличаване на нивата на растежния хормон. Ибутаморен (известен също като ибутаморен мезилат или МК-677), подпомага секрецията на растежния хормон (GH) и увеличава инсулиноподобния растежен фактор 1 (IGF-1). Ибутаморен увеличава нивата на растежния хормон чрез имитиране на действието на хормона Грелин и свързване с един от рецепторите на Грелин (GHSR) в мозъка. Активираният GHSR стимулира отделянето на растежен хормон от мозъка.GHSR се намира в областите на мозъка, които контролират апетита, удоволствието, настроението, биологичните ритми, паметта и познавателната способност. Ето защо, можем да очакваме, че ibutamoren може да повлияе и на тези функции. Най-търсеното свойство на ibutamoren е, че той повишава нивата на растежния хормон с малко или никакво увеличение на другите хормони, като кортизол. Кортизолът потиска имунната система, намалява заздравяването на раните, уврежда паметта и обикновено не е желателно присъствието на високи нива кортизол.

Преглед на продукта

ТОП ПОЛЗИ ОТ ТОЗИ SARM

  • nutrobal МК677 топи мазнини и подпомага мускулният разтеж

  • МК-677 увеличава нивата на енергия през деня и подобрява кожата

  • Ibutamoren също така има подмладяващ ефект върху целият организъм

1) Ибутаморен | Ibutamoren (nutrobal) е SARM който Помага за Покачване на Мускулна Маса

Ibutamoren често се използва като анаболно вещество, за да се увеличи, чистата мускулна маса. Той е перорално активен и може да се приема веднъж дневно. Както бе споменато по-рано, ibutamoren увеличава нивата на растежния хормон и IGF-1 . Както растежният хормон, така и IGF-1, от своя страна, увеличават мускулната маса, мускулната сила и намаляват телесните мазнини. При здравите мъже със затлъстяване, двумесечното лечение с Nutrobal увеличава чистата маса и преходно повишава основната метаболитна скорост (BMR).

2) Ибутаморен | Ibutamoren MK677 Намаля Захабяването на Мускулите

При здрави индивиди, лишени от храна, ibutamoren предотвратява загубата на протеини, причинени от нискокалоричната диета, и така спасява индивида от деградация на мускулатуратаПри пациенти в напреднала възраст с фрактура на тазобедрена става Nutrobal MK677 подобрява скоростта на походката, мускулната сила и намалява броя на паданията.

3) Ибутаморен | nutrobal mk677 SARM Увеличаващ Костната Плътност

Растежният хормон (GH) увеличава костния обмен и евентуално костната плътност [R]. Ибутаморен е направен за дългосрочен прием, следователно ако се използва за укрепване на кострната структура, отнема много време, повече от 1 година за да се види увеличаването на костната плътност. При здрави доброволци от мъжки пол, ibutamoren увеличава костния обмен [R].При възрастни ibutamoren увеличава костната структура, измерена чрез остеокалцин, маркер на костния обмен [R]. При жени в постменопауза ibutamoren увеличава костната минерална плътност, което помага да се увеличи здравината на костите и да се предотврати остеопорозата.

4) Ибутаморен | Ibutamoren Подобрява Съня и Възтановяването

Едно проучване показа, че както при по-млади, така и при по-възрастни индивиди, ibutamoren подобрява качеството на съня и продължителността на съня REM (бързи движения на очите).Освен научните изследвания, има много доклади за подобрения в качеството на съня, в различни онлайн форуми. Много хора пренебрегват добрият сън, а той всъщност е един от най-големите, ако не най-големият фактор в това какви резултати ще получиш във фитнес залата. Именно тук е най-големият плюс на Ибутаморен MK677, той ще ти позволи да се възтановяваш бързо и да постигаш по-високи резултати във фитнесът дори и без много сън.

5) Ибутаморен | nutrobal mk677 се Бори със Стареенето и Може да Увеличи Дълголетието

Освобождаването на растежния хормон (GH) и мускулната маса се понижават от средата на пубертета  и продълважат през целия живот. В едно проучване при пациенти в старческа възраст ibutamoren увеличава нивата на GH и IGF-1 до тези на здрави млади възрастни без сериозни нежелани ефекти [R]. Известно е, че IGF-1 има благоприятни ефекти върху дълголетието. В друго проучване Nutrobal подмладява профила на растежния хормон при пациенти със затлъстяване.

6) Ибутаморен | Ibutamoren може да подпомогне мозъчната дейност

Някои хора използват ибутаморен за подобряване на мозъчните функций, защото действа върху рецептора на грелин, който има ноотропични ефекти. Ето и два косвени механизми, чрез които ibutamoren може да подобри мозъчната функция. Ибутаморен увеличава IGF-1, за който е известно, че подобрява паметта [R, R]. Ибутаморен също така увеличава продължителността на дълбокият сън (REM) и качеството на съня. А  сънят е от съществено значение за добрата когнитивна функция.

7) Ибутаморен | Ibutamoren е от полза при лечението на дефицит на растежен хормон

Ибутаморен може да увеличи нивата на растежен хормон, IGF-1 и IGFBP-3 при деца с дефицит на растежен хормон. Освен това, тези ефекти се постигат, без да се променят концентрациите на пролактин, глюкоза, трийодтиронин (ТЗ),  (Т4), тиротропин, кортизол или инсулин. При мъже и жени с тежък дефицит на GH ibutamoren увеличава IGF-1 и растежен хормон, без значителни промени в нивата на кортизола, PRL и тиреоиден хормон. Инсулинът и глюкозата обаче се увеличават .

8) Ибутаморен | Ibutamoren mk677 (nutrobal) КАК СЕ ПРИЕМА

Ibutamoren е направен за прием в много дълги периоди, от порядъкат на 6 месеца до година. Но в случай на прием с цел подобряване на физическото състояние и вида на тялото, най-популярният метод за прием е интервал от 8 до 12 седмици. Ибутаморен може да се приема в разфасофки от 20 до 50мг на ден като с по-висока доза има потенциал за по-бързи резултати. Няма голяма полза от надвишаване на препоръчителната доза от 50мг.

8) Ибутаморен | Ibutamoren mk677 (nutrobal) Странични ефекти

Най-честите нежелани реакции на ибутаморен са повишаване на апетита и преходни, леки отоци в долните крайници и мускулни болки.Няколко проучвания показват увеличение на кръвната глюкоза на гладно и намаление на инсулиновата чувствителност. Тези нежелани реакции са подобни на тези, наблюдавани при хора с повишени нива на растежния хормон, предимно ставна болка и инсулинова резистентност. Въпреки че повечето проучвания показват малко или никакви нежелани реакции, едно проучване е прекратено поради сериозни нежелани реакции. При пациенти в старческа възраст с фрактура на тазобедрената става, е наблюдавано повишено кръвно налягане, кръвна захар и HbA1c и има случаи на конгестивна сърдечна недостатъчност [R]. Пациентите, страдащи от застойна сърдечна недостатъчност, са над 80 години и са имали анамнеза за предшестваща сърдечна недостатъчност.

Ибутаморен | iBUTAMOREN заключение

Ибутаморен е САРМ, който може да се развнява със инжекционният растежен хормон. Разликата е в това че МК677 ще стимулира хипофизната жлеза да произвежда повече хормон на растежа, а синтетичният вариант който можете да закупите се инжектира, като добавя изкуствен растежен хормон към вашият и съответно при големи дози, организмът би спрял да го произвежда. Именно това е предимството на Ибутаморен, организмът е стимулират да утрой производството си а не да получи синтетичен вариант. Разбира се тук идва и разликата, че организмът има лимит на производство което може да се достигне с 50мг, докато синтетичният хормон няма лимит (но има доста негативни странични ефекти при злоопотреба). На кратко казано Ибутаморен е по-достъпна и по-безопостна алтернатива на човешкият растежен хормон.

Источници на информация: