Андарин | Аrdarine S4 България

Андарин се свързва с андрогенните рецептори стимулирайки анаболна активност подобна на тази която би усетил от Анавар. S4 принуждава андрогенните рецептори да произвеждат гени, отговорни за мускулен растеж и укрепване на костната структура. С други думи, S4 е форма на SARM, която се свързва с андрогенния рецептор (AR), като единствената вариация е, че S4 генерира селективна анаболна активност, за разлика от Анавар който засяга целият организъм.

ТОП ПОЛЗИ ОТ ТОЗИ SARM

  • Наподобява ефекта на Анавар и Станозолол

  • Предава твърдост и пълнота на мусколите

  • Драстично увеличава силата и чистата мускулна маса

  • Гори Мазнини

Андарин | S4 Andarine какво е това

Andarine S4 може да предизвика развитие на мускулите по същия начин, както стероидите, но без същите нежелани странични ефекти,без последствия върху простатата и други полови органи.

Андарин S4 е SARM с максимални андрогенни ефекти, тъй като притежава повече от 33% от силата на тестостерона, когато се свързва с рецепторите ти. Уникалното при Андарин е ,че изолира действието си върху рецепторите от това на естестеният ти тестостерон, което означава, че ще имаш два пъти по-силен ефект върху мускулният си растеж тъй като S-4 действа индивидуално.

С4 Андарин е най-универсалният SARM, създаден някога. Не само, че е първият SARM, одобрен за проучване в етап 2, сега се е превърнал и в най-анализирания и изследван SARM. След откриването на неговия анаболен потенциал, основната цел на S-4 е да развие алтернативно лечение на загуба на мускули, остеопороза и подобни симптоми.

Andarine S4 е предоставил доказателства от първият етап на проучването, за увеличение от 2,3 кг за по-малко от 90 дни без физически упражнения или промяна в ежедневната диета. Нежелан страничен ефект (или полза, ако желаете) е намаляване на телесните мазнини. Намалянето на телесните мазнини зависи от генетиката на човека който го използва, но със сигурност ще има силни ефекти върху способноста на организма ти да окислява мастната тъкан. S-4 Андарин има по-големи анаболни ефекти от някои традиционни стероиди [Kearbey et al., 2007].

Освен предимствата си за изграждане на мускулите, S4 няма да причини увреждане на черния дроб, може да предотврати гинекомастия (увеличаване на мастната тъкан в гърдите при мъжете) и може да спомогне за повишаване на цялостното ти здраве.

Едно специално проучване сравнява Андарин S-4 с DHT ( дихидро тестостерон – общ анаболен стероид); Резултатите показват, че S4 е надвишил ефекта на DHT при производството на чиста мускулна маса в продължение на 120 дни само с прием от 3 мг на ден. S-4 също не показва странични ефекти върху растежа на простатата, спирането на тестостерона или каквито и да било нежелани странични ефекти, причинени от традиционните анаболни стероиди [Kearbey et al., 2007]. Друго проучване установи, че S-4 се абсорбира напълно дори при много ниски дози.

Андарин | Andarine Как се използва 

S-4 трябва да се приема в дози от 40мг до 50мг, 5 дни от седмицата (с 2 дни почивка), в продължение на 12-16 седмици. Както вече споменахме, S-4 трябва да се приема в 3 отделни дози през целия ден. При този метод, се препоръчва доза от 10-20 мг веднъж с всяко от трите основни хранения.

Употребата на S-4, преминаваща над 70 мг, няма да доведе до по-добри резултати за мускулна маса. Няма да има и увеличение на страничните ефекти, но ще рискувате намаление на чувствителноста на рецепторите ви към продукта.

Дозирането със S-4 за по-малко от 6-8 седмици не се препоръчва и няма да позволи на приемащият да види пълните ползи от продукта.

Препоръчваната доза за ‘’изчистване’’ е 50 мг в продължение на 6-8 седмици. Трябва да го използвате от понеделник до петък, с 2 дни почивка през уикендът.

1) Андарин | Andarine за изчистване на мазнини

Свойствата на Андарин са много сходни със стероидите Anavar и Winstrol, но единствената разлика е, че S4 може по-добре да осигури повече мускулна маса. В действителност, има много случаи на културисти, които покачват до 3 килограма чиста мускулна маса, докато са в калоричен дефицит! S4 Andarine може също така да сведе до минимум LPL (липопротеин липаза) – ензим, който причинява натрупване на липиди(мазнини) и играе роля при съхраняването на мастната тъкан (излишната телесна мазнина).

Препоръчителна доза: 50 мг за 6-8 седмици.

* До 5 дни прием след това 2 дни почивка са желателни, когато приемаш S4 (цикъла след 2-дневната почивка продължава), за да избегнеш пренасищане на рецепторите.Използвай S4 с по-анаболен SARM като Ostarine за по-добри резултати в случай, че желаеш изчистване от мазнините + покачване на мускулна маса.

2) Андарин | Andarine за покачване на мускулна маса

S-4 може да осигури относително добро увеличение на чиста мускулна маса при диета богата на калорий и протеин, до 3-4 кг мускули за по малко от 90 дни, като същевременно поддържа тялото ти относително чисто от мазнини.

Препоръчителна доза: 50-60 мг за 6-8 седмици.

3) АНДАРИН ДОЗИРОВКА

Кратко и лесно описание на правилната доза при, приемане на Андарин с различна цел, базирано на опитите и споделените резултати от стари потребители, които успешно са постигнали целите си със този силен САРМ.

4) Андарин | Andarine S4 ползи:

 • Няма растеж на вторични полови органи, като простатата.
 • 0% шанс за ароматизиране, лактация на мъжки гърди или повишаване на всяка друга женска характеристика по време на възстановяване след цикъл.
 • Тестостеронът не намалява в никакъв капацитет по време на възстановяване от цикъл.
 • Не е токсичен за черния дроб
 • Въпреки че SARMs като S-4 не са толкова мощни, колкото стероиди, като Winstrol, те не изискват широка терапия след цикъл и могат да бъдат взимани през цялата година (с почивки). В течение на една година, постигането на едни и същи резултати като тези от стероидите (понеже не ви трябва много почивка) е напълно възможно.

5) Андарин | Andarine S4 странични ефекти

Най-популярните отрицателни ефекти на S-4 са визуалните проблеми, като трудностите при приспособяване към нощното виждане. Тези нежелани реакции са уникални за S-4 и понякога са преувеличени. За да се избегнат тези нежелани реакции, просто спрете да приемате S-4 в продължение на два дни и останете на 5 дневен цикъл / 2 дни почивка.

Андарин | Andarine S4 Заключение

Andarine S4 има 2 приложения, покачване на мускулна маса и сваляне на мазнини. Поради тази причина за да е наистина ефективен препоръчваме кобинацията на Андарин с други САРМс, които ще заселят ефекта му.

За мускулна маса, Андарин си пасва перфектно с Остарин и/или Лигандрол, тези по-тежки САРМс, се съчетават чудесно с Андарин, защото комбинираният им прием ще стимулира андрогенните рецептори по два различни начина и ще може да се възползваш от по-качествена и чиста мускулна маса.

За изчистване, комбинацията с Кардарин е задължителна за найстина смайващ ефект. Тези два САРМс ще работят в синхрон, като Кардарин ще увеличи капацитета на тялото да използва мазнините ти като енергия, а Андарин ще попречи на тялото ти да трупа нова мастна тъкан. С две думи ще можеш да изгориш мазнините и ще ти е много трудно да натрупаш нови.